• De
  • Blaauwe
  • Haan
Even geduld a.u.b.
Nieuwbouwproject op één van de mooiste stukjes Gouda

De Blaauwe Haan

Aan de Kattensingel, ingesloten tussen de Crabethstraat, de van Swietenstraat en de Van Beverninghlaan, waar vroeger ‘de Producent’ gevestigd was, wordt het project de Blaauwe Haan gerealiseerd. De Blaauwe Haan is een ideale locatie, direct naast het monumentale stadcentrum van Gouda en op loopafstand van het centraal station. De fabriekshallen zijn gesloopt en hier komen een gebouw met stads huurappartementen en royale parkwoningen voor terug. Tussen de bebouwing is een park voorzien in het verlengde van het van Bergen IJzendoornpark.
Locatie Gouda
Omvang Luxe huurappartementen en park woningen
Ontwerp GALIS Architektenburo BNA
Website https://deblaauwehaan.nl

MEER STAD

Het Kaaspakhuis aan de Kattensingel te Gouda wordt getransformeerd naar woningen, gelegen aan de rand van het Goudse historische centrum. Met de ontwikkeling wordt een kwaliteitsimpuls gegeven aan de omgeving en wordt er nieuwe levendigheid aan de locatie gegeven.

MEER LEVEN

Met luxe parkwoningen en stadsappartementen geven wij invulling aan de groeiende vraag naar woningen in Gouda. De appartementen liggen aan de gracht, terwijl de achtergelegen woningen midden in een park worden gebouwd. Hiermee creëren wij een rustig stadspark aan de rand van het Goudse centrum.

De Blaauwe Haan is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen projectontwikkelaars SENS real estate en bouwer Van Wijnen. Kruiswijk verzorgde de sloop en het bouwrijp maken. Het adviseursteam bestaat naast Galis Architektenburo BNA, Lindeloof tuin- en landschapsarchitecten, Constructie-adviesbureau S3 b.v.LMV bouw+kundig adviesbureau, Leitmotiv Advertising, Boer Makelaardij en TW3 Strategie, Marketing & Makelaardij.

Gerelateerd nieuws