• Zorgwoningen
  • in
  • Hof
  • van
  • Holland
Even geduld a.u.b.
Senioren kiezen voor luxewoningen en dynamiek in 't Gooi

Zorgwoningen in Hof van Holland

Aan de ‘s-Gravelandseweg in Hilversum stond al jaren een bankkantoor van ING leeg. Het gedateerde gebouw was een doorn in het oog van veel omwonenden en ondernemers. SENS real estate ging samen met Stebru Transformatie aan de slag en onderzocht wat wél kansrijk en waardevol zou zijn voor dit deel van het centrum van de stad. Het resultaat: zorgwoningen Hof van Holland.
Locatie 's-Gravelandseweg, Hilversum
Programma 41 levensloopbestendige appartementen en 3 stadswoningen
Ontwikkelpartner Stebru en Comfort Wonen
Belegger Bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw en Syntrus Achmea Real Estate & Finance
Architect PBV architecten
Aannemer Stebru
Status Opgeleverd in 2017

Meer stad

Samen met Comfort Wonen heeft SENS grondig marktonderzoek gedaan naar de wensen van woningzoekenden in Hilversum. Wat bleek, met name vitale ouderen zoeken naar nieuwe luxeappartementen waar ze nog vele jaren kunnen wonen mét een hoge kwaliteit van leven. Op het moment dat de bewoners zorg nodig hebben, dan moeten ze kunnen blijven wonen en niet gedwongen worden om te verhuizen. De uitdrukkelijke wens is dat de appartementen pal naast alle winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden moeten liggen. Het project Hof van Holland komt volledig tegemoet aan al deze eisen.

DCIM100MEDIADJI_0351.JPG

Meer leven

SENS en Comfort Wonen hebben dit bijzondere woonconcept samen ontwikkeld. In alles staan de wensen van de senioren voorop. Kwaliteit, veiligheid, gemak en de mogelijkheid van zorg aan huis; vier belangrijke ingrediënten van Hof van Holland. In het complex is bijvoorbeeld James aanwezig, de personal assistent. Hij zorgt voor huishoudelijk hulp, neemt pakketjes aan en regelt de stomerij. De personal assistent ontzorgt en bewoners hebben meer tijd voor leuke dingen. In de gezamenlijke en gezellige coffee-corner is James te vinden. De verwachting is dat het project met 44 woningen, ervoor zorgt dat dit deel van de stad een stuk levendiger en aantrekkelijker wordt.