• WTC
  • World
  • Trade
  • Centre
Even geduld a.u.b.
Bruisend kantorencomplex geeft omgeving een boost

WTC World Trade Centre

In 2012 heeft kantorencomplex Prinsenhof de officiële WTC-status gekregen en heet vanaf dat moment het WTC Den Haag. Eigenaar Bouwinvest vroeg SENS om het complex naar het vereiste ‘WTC kwaliteitsniveau’ te tillen.
Locatie Beatrixkwartier, Den Haag
Omvang Aanpassing van alle publieke functies inclusief horeca en retail
Eindbelegger Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund
Architect Atelier Pro
Opleverdatum 2016

Meer stad

Vroeger was het Beatrixkwartier vooral een zakendistrict met weinig voorzieningen en dynamiek. Dankzij de uitrol van het SENS-plan, alles in nauw overleg met gebruikers, is veel veranderd. Alles ademt nu dynamiek in en rondom het WTC Den Haag. Zo vind je in de lobby, eigenlijk meer een levendig stadsplein met veel groen, een Coffee Company, Albert Heijn To Go, brasserie en een noodlebar. Via de roltrap loop je zo de gym in of bezoek je de art gallery. Ook het congrescentrum is inmiddels fors uitgebreid, zodat ook internationale congresorganisaties kiezen voor World Trade Center The Haque.

Meer leven

Tijd is steeds kostbaarder en daar speelt het WTC handig op in. Werken, vergaderen, een congres bijwonen, lunchen, winkelen, borrelen en sporten, het is nu allemaal mogelijk in het WTC Den Haag. Alles wat je nodig hebt als professional vind je hier onder één dak. Resultaat is een bruisend en hoogwaardig WTC. Het gebouw levert hiermee bovendien een forse kwaliteitsimpuls aan de directe omgeving.

Gerelateerd nieuws