• The
  • Sharing
  • Tower
Even geduld a.u.b.
Duurzaam, dynamisch en inspirerend

The Sharing Tower

Tegenwoordig is je persoonlijke leven vervlochten met je werkende leven. De kantooromgeving is niet alleen een plek om te werken, maar ook om mensen te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Al die ideeën komen samen in The Sharing Tower – in de schaduw van de Johan Cruijff Arena.
Locatie Haaksbergerweg, Amsterdam
Omvang 20.000 m2 BVO kantoorruimte
Opdrachtgever TRIUVA Kapitalverwaltungsgesellschaft mbH
Architect OZ Architects

Meer stad

In de totaal gerenoveerde kantoortoren heeft de architect gekozen voor een open en transparante gevel waardoor het veel meer onderdeel wordt van het levendige plein voor het gebouw. We streven naar een BREAM-certificaat voor het 20.000 m2 grootte kantoorcomplex. Zo wordt via nieuwe technologieën het energieverbruik van het gebouw gereduceerd. Het binnenklimaat is gericht op duurzaamheid en comfort: de transparante gevel laat het zonlicht binnen, maar de hitte buiten.

Meer leven

SENS heeft dankzij een unieke samenwerking met de gebouweigenaar TRIUVA een plan ontwikkeld waarmee het gebouw enorm verbetert op het gebied van uitstraling, functionaliteit, duurzaamheid en gebruikscomfort. Resultaat is een toren die is getransformeerd van een klassieke kantooromgeving naar een kleine stad. Hier wil je naartoe omdat je er energie van krijgt, niet omdat het moet.