• Downtown
  • Apartments
Even geduld a.u.b.
Het meest inclusieve woongebouw van Rotterdam

Downtown Apartments

Op een unieke plek aan de Baan, met de Witte de With en het Maritiem Museum om de hoek, komt de woontoren DOWNTOWN.
Locatie Rotterdam
Programma 193 woningen
Ontwikkelpartner LIFE NL
Belegger Havensteder
Architect OZ Architect
Aannemer Stebru
Status In aanbouw
Website https://downtownapartments.nl/

Meer stad

DOWNTOWN Rotterdam is een 70 meter hoge woontoren in het centrum van Rotterdam, gelegen aan de Baan en in de nabijheid van de bruisende Witte de Withstraat. In het project wordt een diversiteit aan woningen aangeboden, waarmee een breed scala aan doelgroepen wordt bediend. Van starterswoningen, zorgwoningen en woonwerk units, tot maisonnettes, lofts en penthouses. De grote balkons en de daktuin geven de toren een uitnodigend karakter. Hierdoor gaat DOWNTOWN een relatie aan met het hoog stedelijke leven op straatniveau.

Rotterdam is weer toe aan het volgende stoere project; DOWNTOWN. Met de realisatie van deze uitnodigende woontoren, bouwt Rotterdam verder aan de diversiteit die de stad kenmerkt. DOWNTOWN biedt de mogelijkheid om op een bijzondere plek te wonen midden in hartje Rotterdam.

Meer leven

DOWNTOWN is de plek voor iedereen die wil wonen en genieten van Rotterdam, maar ook down to earth is. Een woontoren waar het menselijke contact met de buren vanzelfsprekend is. Toekomstige bewoners bevinden zich op een bruisende locatie, vlakbij de Witte de Withstraat en de Coolsingel. Met DOWNTOWN verrijkt Rotterdam zijn aanbod aan woningen aan verschillende doelgroepen.

Downtown Apartments is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen projectontwikkelaars SENS real estate BVLIFE Europe BVHavensteder en bouwer Stebru. Het adviseursteam bestaat naast OZ architect, verder uit Severijn Hulshof advocatenWolf Dikken adviseursIMd Raadgevende Ingenieurs en TW3 Strategie, Marketing & Makelaardij.

Gerelateerd nieuws