• meer
  • stad
  • meer
  • leven
Even geduld a.u.b.

SENS VERWELKOMT 3 STAGIAIRES

07 september 2023

Als ontwikkelaar ben je dagelijks bezig met (creatieve) processen en het creëren van kansen. Als bedrijf geven wij jonge mensen graag ook de kans te ervaren wat het is om met ons team aan bijzondere projecten te werken. Wat zij zich meestal niet realiseren is dat ook wij veel van hun leren. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Juliet Looman, László González Serrano en Arian Soromiriy zullen de komende periode onze nieuwe stagiaires projectontwikkeling zijn. Zij assisteren ons bij meerdere opgaven waar SENS op dit moment mee bezig is en krijgen zo de kans om een steentje bij te dragen aan het succes van deze projecten. Juliet zal zich tevens richten op haar masterscriptie.

Juliet: ‘Tijdens mijn studie vastgoedkunde op het HBO en nu tijdens de master USRE heb ik zowel praktische als academische skills ontwikkeld. Beide geven een onwijs goede basis om uitdagende projecten met beide handen aan te grijpen hier bij SENS. De wisselwerking tussen gebouw, omgeving en mens heeft mij altijd gefascineerd. Daarom heb ik heel veel zin om mijn bijdrage te leveren aan het optimaliseren van steden door juist in te spelen op deze wisselwerking en behoeftes en zo de tofste plekken te creëren!

László: ‘Gedurende mijn bachelor bouwkunde heb ik kennis mogen maken met vrijwel alle takken rondom de bouw. Ik merkte al snel dat ik interesse had in vrijwel alle richtingen, echter was vastgoedontwikkeling de richting die mij het meest fascineerde. Een rol waarbij je fungeert als het bindende web tussen de actoren beviel me enorm. Op deze manier houd je je dagelijks bezig met alle facetten van de bouw, vanuit een aansturende positie. Dankzij mijn studie heb ik al veel gewerkt op een stedelijke schaal, en dit maakt mijn stage bij SENS de uitgelezen kans om mij hierin verder te ontwikkelen. Ik hoop naast het ondersteunen van het team een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van een gezonde stad. Daarnaast hoop ik met het opdoen van praktische ervaring mijzelf voor te bereiden om uiteindelijk te beginnen aan de master.´

Arian: ‘Tijdens mijn studie vastgoedkunde in Rotterdam heb ik veel geleerd over verschillende aspecten van de vastgoedsector, maar projectontwikkeling heeft mij het meest aangesproken. Een schets op papier zien uitgroeien tot een gebouw, met alle uitdagingen die onderweg voorbijkomen, dat maakt het werken als projectontwikkelaar voor mij uitdagend. Ik ben SENS real estate dankbaar dat ik hier de mogelijkheid krijg om mijzelf verder te ontwikkelen, en ik hoop op die manier een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de mooie projecten die zij realiseren.’

Welkom Juliet, László en Arian!

SENS real estate, meer stad meer leven!