• meer
  • stad
  • meer
  • leven
Even geduld a.u.b.

SENS EN VINK+VEENMAN TEKENEN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

13 juni 2024

Op 13 juni tekenden SENS real estate BV en bouwbedrijf Vink+Veenman B.V. op de PROVADA in het bijzijn van Michiel Schipper van de Gemeente Zaanstad een samenwerkingsovereenkomst voor de realisering van het Centrumplan Westerkoog. Met het tekenen van deze overeenkomst wordt er weer een volgende stap gezet in de realisatie van ons project met 77 woningen, waarvan 57 koopwoningen en 20 sociale huurwoningen die afgenomen zullen worden door woningcorporatie WormerWonen, een sportschool en een nieuwe locatie voor het Sociaal wijkteam.

Abdel Salemi van SENS: Met Vink+Veenman hebben we een bouwer gevonden die op een prettige manier met ons meedenkt in de realisatie van ons project. Doordat ze al in een vroeg stadium betrokken zijn geweest konden we elkaar versterken in de uitontwikkeling van het project.

Frank Agterof van Vink+Veenman: met een betrokken team hebben we samen een prachtig en vooral passend plan ontwikkeld voor deze locatie én doelgroep. We danken SENS voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking en kijken uit naar start bouw!

Op 4 juni zijn de 57 koopwoningen in de verkoop gegaan onder de naam “Aan de Molenwerf”. Voor meer informatie kijk ook op projectwebsite van ‘Aan de Molenwerf’: https://aandemolenwerf.nl/. De beoogde start bouw is eind 2024.

In het Centrumplan Westerkoog zal naast ons project, ook woningcorporatie Parteon 40 sociale- en middeldure huurwoningen realiseren met het buurtcentrum de Vuister in de plint.

SENS real estate BV, meer stad meer leven!