• meer
  • stad
  • meer
  • leven
Even geduld a.u.b.

PUBLICATIE: ESCHER GARDENS BIEDT ZEEZICHT EN HEEFT OOG VOOR DE OPENBARE RUIMTE

20 februari 2024

Het AD bood afgelopen weekend een leuk inkijkje in de meest beeldbepalende projecten die momenteel in Den Haag op stapel staan. Een mooie greep uit de vele initiatieven die de stad rijk is, om aan de woon- en werkvraag te kunnen voldoen.

Escher Gardens biedt ruimte aan ca. 1.250 woningen voor een brede doelgroep, ca. 10.000 – 20.000 m2 kantoor en diverse (maatschappelijke) voorzieningen direct gelegen naast station Hollands Spoor.

Er wordt volop gewerkt aan de plannen voor het HS Kwartier. Onderdeel van het project is de transformatie van de Waldorpstraat in een groen, autoluw stadspark. Eerder werd al het Stationspostgebouw, het nieuwe hoofdkantoor van PostNL opgeleverd. Met deze plannen worden de doelstellingen van de gemeente Den Haag voor het Central Innovation District verder vormgegeven.

Het project Escher Gardens is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen de Gemeente Den HaagLIFE.NL, Focus on ImpactRedevco Living en SENS real estate BV.
Het adviseursteam bestaat uit KCAPIMd Raadgevende IngenieursDeerns NederlandTRAJECT Adviseurs & ManagersDGMRCushman & Wakefield Nederland en Nadorp Bedrijfsmakelaars B.V. / Nadorp Taxaties B.V.

SENS real estate BV, meer stad meer leven!

AD artikel via deze link: https://lnkd.in/enRejJ2M