• meer
  • stad
  • meer
  • leven
Even geduld a.u.b.

FEESTELIJKE START VERKOOP AAN DE MOLENWERF

07 juni 2024

Afgelopen dinsdag 4 juni is de verkoop van ons project ‘Aan de Molenwerf’ feestelijk van start gegaan. Het verkoopevenement, waar het volledige team van ‘Aan de Molenwerf’ bij aanwezig was, werd gehouden op de plek waar straks 77 duurzame appartementen gerealiseerd zullen gaan worden.

Geïnteresseerden konden de maquette bekijken, hun vragen stellen aan de aanwezige makelaars van Brantjes Makelaars, zich laten informeren door de financieel hypotheek adviseur DRVR, inspiratie opdoen bij de aangesloten keukenadviseurs van Eigenhuis Keukens en zich laten informeren over de bouw van de appartementen door de aannemer Vink+Veenman B.V..

‘Aan de Molenwerf’ is onderdeel van het Centrumplan Westerkoog in Koog aan de Zaan in de Gemeente Zaanstad. Naast de 57 koopwoningen bestaat ons project verder uit 20 sociale huurwoningen die afgenomen zullen worden door woningcorporatie WormerWonen, een sportschool en een nieuwe locatie voor het Sociaal Wijkteam. In het Centrumplan Westerkoog zal naast ons project, ook woningcorporatie Parteon 40 huurwoningen realiseren met het buurtcentrum de Vuister in de plint.

Voor meer informatie kijk ook op projectwebsite van ‘Aan de Molenwerf’: https://aandemolenwerf.nl/.

SENS real estate BV, meer stad meer leven!