• meer
  • stad
  • meer
  • leven
Even geduld a.u.b.

FEESTELIJKE START DOWNTOWN APARTMENTS

24 november 2022
Op woensdag 16 november vond het feestelijke start bouw evenement plaats van het project Downtown Apartments. Samen met de kopers, ontwikkelaars, bouwer en andere betrokkenen werd de start van de bouw feestelijk gevierd.

Naar deze dag werd lang uitgekeken door zowel de kopers als alle projectbetrokkenen. Na een kort woordje door ontwikkelaar SENS real estate en de bouwer Stebru, gericht aan de ca. 120 aanwezigen, was de eer aan onder andere een van de eerste kopers de feestelijke handeling te verrichten. Na de feestelijke handeling werden alle aanwezigen uitgenodigd om te proosten op een voorspoedige bouw en konden de kopers tijdens de borrel hun toekomstige buren beter leren kennen.

Projectontwikkelaars SENS real estate en LIFE Europe hebben in nauwe samenwerking met Stebru en alle betrokken adviseurs de afgelopen jaren hard toegewerkt naar deze mijlpaal. De oplevering staat gepland in de zomer van 2025.

Downtown Apartments is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen projectontwikkelaars SENS real estate BV en LIFE Europe BV en bouwer Stebru. Het adviseursteam bestaat naast OZ architect, verder uit Wolf Dikken adviseursIMd Raadgevende Ingenieurs en TW3 Strategie, Marketing & Makelaardij.

Kijk voor het laatste aanbod op: https://lnkd.in/g3wfwD9

SENS real estate, Meer stad, meer leven!