• meer
  • stad
  • meer
  • leven
Even geduld a.u.b.

DIRECTIE SENS REAL ESTATE UITGEBREID MET STEVEN ZIJLSTRA

08 januari 2024

Steven Zijlstra (34) is per 1 januari toegetreden tot de directie van SENS real estate. Zijlstra is sinds 2019 werkzaam bij SENS, waar hij als projectontwikkelaar verantwoordelijk is voor diverse binnenstedelijke projecten. Zo was hij actief bij de herontwikkeling van het Stationspostgebouw (hoofdkantoor PostNL) en is hij nu onder meer actief op The Vanzz Amsterdam met ca. 240 woningen en Escher Gardens Den Haag met ca. 1.200 woningen en 10.000-20.000 m2 kantoor. Daarnaast is hij voorzitter van de Eigenarenvereniging Binnenstad Den Haag. In het verleden heeft Zijlstra gewerkt bij Diepenhorst De Vos en Partners (DVP) als planontwikkelaar en projectmanager.

De directie van SENS bestaat met zijn toetreding uit Gerad Schoenaker, Abdel Salemi, Gert Jan Smit en Steven Zijlstra. Door de versterking van de directie geeft SENS verdere invulling aan de groeiende projectenportefeuille en de toenemende complexiteit binnen de projectontwikkeling.

Zijlstra: “SENS is een ontwikkelaar waar ik mij thuis voel. Gezamenlijk willen we het bedrijf blijven ontwikkelen en projecten toevoegen die een positieve impact hebben op de omgeving en haar gebruikers. Ik ben trots op deze stap en kijk ernaar uit om hier verder aan bij te dragen”.

Salemi: “Wij zijn erg verheugd dat Steven ons directieteam gaat versterken. Zijn benoeming past heel goed bij de langetermijnambities die we als SENS hebben. We kijken ernaar uit om samen met Steven en andere collega’s verder te bouwen aan de continuïteit en groei van ons bedrijf”.

SENS real estate, meer stad meer leven!