• meer
  • stad
  • meer
  • leven
Even geduld a.u.b.

BELANGRIJKE MIJLPAAL ESCHER GARDENS BEREIKT

11 december 2023

Het college van B&W heeft het ontwerpbestemmingsplan voor het project Escher Gardens ter inzage gelegd. Een belangrijke mijlpaal in het proces, waarmee het plan binnenkort voor geïnteresseerden is in te zien. Escher Gardens biedt ruimte aan ca. 1.250 woningen voor een brede doelgroep, ca. 10.000 – 20.000 m2 kantoor en diverse (maatschappelijke) voorzieningen direct gelegen naast station Hollands Spoor.

Er wordt volop gewerkt aan de plannen voor het HS Kwartier. Met Escher Gardens wordt invulling gegeven aan de grote woningbouwopgave van Den Haag. Onderdeel van het project is de transformatie van de Waldorpstraat in een groen, autoluw stadspark. Met deze plannen worden de doelstellingen van de gemeente Den Haag voor het Central Innovation District verder vormgegeven.

Het project Escher Gardens is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen de Gemeente Den HaagLIFE.NL, Focus on ImpactRedevco Living en SENS real estate BV.
Het adviseursteam bestaat uit KCAPIMd Raadgevende IngenieursDeerns NederlandTRAJECT Adviseurs & ManagersDGMRBarentsKransLoyens & LoeffPeutzMovaresWitteveen+BosCushman & Wakefield en Nadorp Bedrijfsmakelaars B.V. / Nadorp Taxaties B.V..

SENS real estate BV, meer stad meer leven!