• Foodpark
  • Harnaschpolder
Even geduld a.u.b.
Eat, relax and enjoy!

Foodpark Harnaschpolder

Foodpark Harnaschpolder is gelegen aan de recent doorgetrokken A4 ter hoogte van Bedrijventerrein Harnaschpolder. Het Foodpark richt zich op de snelweggebruikers en bewoners van omliggende gemeenten. Het Foodpark biedt de consument een divers aanbod aan restaurants voor ieder moment van de dag in een parkachtige setting.
Locatie Harnaschpolder, Den Hoorn
Programma Horeca en speel/groenvoorzieningen
Ontwikkelpartner Stebru
Huurder Mc Donalds, KFC, Happy Italy en De Beren
Belegger Particulier
Architect Groosman
Status Opgeleverd in 2020

Meer stad

Het Bedrijventerrein Harnaschpolder is volop in ontwikkeling. Foodpark ‘t Harnasch is gelegen op Bedrijventerrein Harnaschpolder aan de A4 naast afrit 12. De locatie is aangesloten op de N211, de bloemenroute die het Westland verbindt. De restaurants zijn zorgvuldig geselecteerd om de bezoeker maximale variatie te kunnen bieden. Het Foodpark biedt de consument een divers aanbod aan restaurants voor ieder moment van de dag.

Meer leven

Sinds de voltooiing van de A4 passeren dagelijks 120.000 voertuigen deze locatie. Daarmee is Foodpark ‘t Harnasch zowel voor de snelweggebruikers, de bezoekers als de inwoners van het Westland en omliggende gemeenten uitstekend bereikbaar. De restaurants zijn gelegen in een groene parkachtige omgeving, voorzien van parkeergelegenheid. Speel- en groenvoorzieningen creëren een prettige en vriendelijke omgeving waar jong en oud van kan genieten.