• Escher
  • Gardens
Even geduld a.u.b.
Escher Gardens als onderdeel van gebiedsontwikkeling HS Kwartier

Escher Gardens

Direct gelegen naast het station Hollands Spoor verrijst de mixed use ontwikkeling Escher Gardens. In Escher Gardens komt wonen, werken, verblijven en recreëren samen. Een plek voor iedereen, waar groen, inclusiviteit, gezondheid en leefbaarheid een nieuwe standaard krijgen. Hier worden dromen nagejaagd, verbindingen gelegd en worden mensen gelukkig.
Locatie Waldorpstraat, Den Haag
Programma ca. 90.000 m²
Ontwikkelpartner Redevco Living B.V.
Investeerder Focus Real Estate en LIFE NL
Architect KCAP
Status In ontwikkeling
Website https://hskwartier.com

meer stad

Escher Gardens bestaat uit 2 nieuwbouw torens op een stedelijke laag. In het gebouw komen onder meer ca. 1.250 woningen en ca. 10.000-15.000 m² kantoor. De levendige plint met veel voorzieningen zorgt voor een zorgvuldige en dynamische aansluiting met het gebied. Het viaduct door de Waldorpstraat wordt gesloopt. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een groene bosrijke stadsallee waaraan de verschillende projecten binnen het HS Kwartier gelegen zijn. Alle ingrediënten worden hier ingezet om dit gebied klaar te stomen voor de nieuwe generatie!

 

 

meer leven

Aan de rand van het Hollands Spoor verrijst in de komende jaren een geheel nieuw stuk stad: het HS Kwartier. Het gebied aan de Waldorpstraat krijgt een nieuwe hoog stedelijke impuls, waar wonen, werken en recreëren samenkomen. Het HS Kwartier bestaat uit de herontwikkeling van het Stationspostgebouw (voltooid), de ontwikkeling van Escher Gardens, de ontwikkeling van The Globe, en de ontwikkeling van twee specials. Eén special in de vorm van een toren achter het Stationspostgebouw en een special in de vorm van een nieuw markant gebouw aan het stationsplein.

In het HS Kwartier komt hoogstedelijk leven samen met (natuur)inclusiviteit, duurzaamheid en technologie. Het gebied stelt zeer hoge eisen aan gelukkig en gezond leven. Het HS kwartier beoogt bij te dragen aan de gezonde toekomst van de stad.

Gerelateerd nieuws