• meer
  • stad
  • meer
  • leven
Even geduld a.u.b.

HART VOOR DE STAD

08 februari 2023

Vandaag sprak de Stichting Binnenstad met burgemeester Jan van Zanen over de grote opgaven en transities van Den Haag voor de komende 10 jaar. Een fijn en open gesprek waarin we spraken over het Binnenstadsplan 2033, de renovatie van het Binnenhof, bereikbaarheid, klimaatadaptatie, vergroening, de verbinding tussen de historische binnenstad en het CID, inclusiviteit, de woningbouwproductie en het investeringsklimaat.

Dit gesprek werd gefaciliteerd door a.s.r. real estate in de iconische Haagse Passage, waar wij gezamenlijk de kantoorruimte boven de winkels transformeren naar appartementen.

Onze collega Steven Zijlstra, betrokken als voorzitter van de Eigenarenvereniging Binnenstad Den Haag zegt hierover: ‘Bijzonder om te zien dat ondernemers, bewoners, vervoerders, MKB Den HaagKoninklijke Horeca Nederland Den Haag, de onderwijs- en cultuursector, Den Haag Nieuw Centrum, de vastgoedeigenaren én Gemeente Den Haag in zo’n breed gremium elkaar weten te vinden om te praten over de toekomst van de binnenstad. Den Haag is daarin uniek!’.

SENS real estate BV, meer stad meer leven!